Ciulama de pui cu ciuperci si smantana cu mamaliguta

de Bya Ralu in Pui, 11 Ian 2012 | 6739 vizualizari

 

Un deliciu.....mie imi place mult

 

INGREDIENTE

  • cateva bucatei de pui
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 leg marar
  • 3 linguri faina
  • 4 linguri smantana
  • 2 cani de supa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui cu ciuperci si smantana cu mamaliguta:

Bucatiile de pui se pun la fiert intr-o oala cu apa si vegeta sau sare.

Intr-o tigaie se pun ciuperciile taiate bucati mici la calit. Separat in ceaun punem ceapa taiata marunt si morcovul ras, dupa se adauga si ciupercile calite si bucatiile de pui. Adaugam putin din zeama in care a fiert puiul si lasam putin sa dea in clocot, se adauga sare, piper, boia dulce si vegeta. Intr-o tigaie punem 1 lingura ulei, faina, adaugam putina zeama si smantana. Se pune compozitia in ceaun, se amesteca des si se mai completeaza cu zeama. Adaugam mararul si lasam 5 minute.

Se pregateste mamaliguta si se serveste cald,cu o salata de castraveti murati!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu ciuperci si smantana cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci